Ljusa och trevliga lokaler att hyra på Sofiepark, Ystadgatan 53 i Malmö

Räcker inte dina egna lokaler till när du ska ha en föreläsning, en konferens, ett framträdande eller ett större möte, eller vill du helt enkelt sitta ostört ett par timmar med dina kollegor och fokusera på företaget. Den största delen av vår verksamhet bedrivs dock på kvällstid, varför vi dagtid, och till viss del även kvällstid, har möjlighet att erbjuda föreningar, företag och privatpersoner lokaler till förhyrning enligt nedanstående:

Undervisnings- och möteslokaler:
Hos oss finns undervisningslokaler i olika storlekar anpassade för traditionell undervisning.
Alla rum är utrustade med internet och whiteboard. Tillgång till TV och video/DVD finns. Städning ingår normalt i hyran. Undervisningsrummen kan hyras både för enstaka dagar samt för kortare eller längre perioder. DVD-projektor kan bokas mot en tilläggskostnad.

rum1  rum2

Samlingssal med många möjligheter:
Vår stora sal med plats för max 100 sittande erbjuder möjligheter för konferenser, möten presentationer och kulturella evenemang. Akustiken är mycket god, både för tal och musik, akustiskt såväl som elektronisk. En scen, konferensskåp, viss ljudförstärkning och en flygel ingår i lokalens grundutrustning. Därutöver kan vi, efter behov, erbjuda andra tekniska lösningar till självkostnadspris.

rum3

Musiklokaler:
För användning dagtid måndag – fredag finns det ensemblerum för enskild musikunder-visning eller ensemblespel. Rummen är utrustade med komplett backline, instrument och sånganläggning med mikrofoner.

Gemensamma ytor för pauser etc.
Kaffe, drycker och enklare förtäring finns att handla i vårt café! Vill du fika och/eller ha catering (enklare luncher) vid konferens och liknande aktiviteter så ordnar vi det.

Danssalar:
Vi kan erbjuda 4 olika salar som lämpar sig för dans, repetitioner inom dans, teater och cirkus.
Salarna är 45 kvm, 58 kvm, 100 kvm och 200 kvm och är utrustade med speglar och draperier, musik anläggning/monitor för inkoppling av Mp3 och mobil. Salen på 100 kvm har dusch- och omklädningsrum i direkt anslutning.

rum4

Hjälp med aktiviteter?
Vid behov kan vi även hjälpa till att anordna aktiviteter i samband er förhyrning hos oss, t ex föreläsningar, dansworkshops, miljökunskap eller annat från vår breda verksamhet.

Vill du veta mer, komma och titta på våra lokaler eller ha ett kostnadsförslag kan du kontakta oss för ytterligare information:

Mia Jakobsen, 040-10 87 81, e-post: maria.jakobsen@studieframjandet.se
Margareta Clarén, 040-10 87 83, e-post: margareta.claren@studieframjandet.se

Våra öppettider är:
Mån, tis, tor 16.00 – 22.00, ons 13.00-22.00, lör 11.00 – 17.00 samt sön 13.00 – 22.00.