Kontorsplatser på Sofielund finnes!

I oktober 2016 öppnade Underverket i Norra Sofielund upp en ny yta för individer eller projekt som vill göra skillnad. Vi bjuder in kreatörer, förändringsmakare, samhällsentreprenörer, kulturaktivister och andra till att skapa ett co-working space.

Underverket är en fysisk plattform på 800 m2 i ett kvarter fullt av konstnärliga och sociala projekt. Underverket huserar idag ca 50 kreativa individer och tolv olika projekt som nätverkar och samarbetar under ett och samma tak. I lokalerna finns bland annat ett gemensamt caféutrymme, en stor samlingssal, galleri, cykelverkstad, dockteater, ateljéer och kontor.

The Hive är ett kollektivt verkstads- och kontorsutrymme som ligger i navet av Underverket. Här finns det plats för 30 personer att verka. I The Hive hittar du fokus och inspiration för ditt eget arbete men också gemenskap och samarbeten med andra om du vill det.

En fast plats i the Hive kostar 1500 kr i månaden och här får du pynta och stöka till det som du vill. En flexibel plats kostar 1000 kr i månaden och innebär att det alltid finns en plats till dig, men det kan vara olika platser från gång till gång. I The Hive finns tillgång till ett bokningsbart mötes/workshoprum och ett mindre telefonrum. Möjlighet finns även att hyra den stora salen i Underverket för större aktiviteter.
Tre månaders uppsägningstid. 

The Hive och Underverket ligger i källarplan på Hasselgatan 8 i Norra Sofielund, Malmö.
På vårt facebookevent hittar du foton från lokalen: 
https://www.facebook.com/events/609229129249597/

Hör av dig till Underverkets verksamhetsledare Emma Ivarsson om du vill vara med eller vill veta mer! 

emma@glokala.org
0765-42 47 03